Vi feirer 10-års jubileum – 2011 – 2021

Dette feirer vi ved å gi 10 000,- i rabatt på produksjon av nettbutikk!

Salget på nett er i kraftig vekst, få butikken din på nett idag.
Du legger inn produktene, vi ordner resten!

Totalt kun 9.990,- (tidligere 19.990,-)

Nettbutikk tilpasset din bedrift

Vi utformer en grunnstruktur med en design som speiler din bedrifts identitet som blir satt opp på et midlertidig domene. Her legger vi inn noen demoprodukter slik at du kan se hvordan det vil se ut. Deretter snakker vi sammen, går igjennom eventuelle endringer dere ønsker og hva dere mener bør fremheves (dere kjenner jo deres bransje bedre enn hva vi gjør!). Vi gjennomfører endringene og tar en ny prat!

På denne måten jobber vi fra start helt frem til lansering – dette for å få det beste resultatet med oss som utvikler av nettbutikken, men med deres ekspertise innenfor bransjen!

Hva er inkludert?

 • Mulighet for ubegrenset antall produkter
 • Bistand med å legge inn 10 stk produkter
 • Oppsett av frakt
 • Integrasjon av betalingsløsning (PayPal, Stripe, Klarna, Vipps)
 • Webhotell
 • Unik design tilpasset deres bredrift og bransje

Vi legger inn 10 stk produkter inkludert i prisen (pris utover dette – 50 kr pr produkt) og viser deretter hvordan dere selve legger inn nye produkter og administrerer nettbutikken.

Når alt fra produkter til betalingsløsninger og frakt er på plass lanserer vi nettbutikken på riktig domene.

Kort og godt – Dere legger inn produktene, vi ordner resten!

Pristilbudet

Produksjon: 9990,- (verdi 19.990,-)
Månedspris: 399 kr / mnd
SSL: 990,- / år

Månedsprisen

Månedsprisen dekker serverleie, support, oppgraderinger av system (PHP, SQL, WordPress, utvidelser etc) samt at vi er ansvarlige for sikkerheten på nettsiden

SSL-sertifikat

SSL (Secure sockets layer) er et sikkerhets-sertifikat som brukes for kryptere forbindelsen mellom hjemmesiden og brukerens nettleser, slik at innsyn fra uvedkommende hindres. Dette gir sidene også bedre rangering hos Google!

Bestilling

  • Jeg ønsker søkemotoroptimalisering - 2990,- / år

  Søkemotoroptimalisering

  Når vi søkemotoroptimaliserer din bedrifts hjemmeside arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google, Kvasir og andre søkemotorer. Dette gjør at nettsiden kommer høyere opp i søkemotorene og nettsiden blir synlig med mange flere søkeord, noe som gjør det enklere å finne deres tjenester og deres nettside.