NDW feirer 10-års jubileum! Gratis produksjon til de 50 første som bestiller!

Norsk Design & Webtjenester fyller 10 år! - 2011 – 2021

Dette ønsker vi å feire ved å tilby gratis produksjon av hjemmeside til de 50 første som bestiller!
Tilbudet gjelder «Pakke liten» – verdi 10.990 kr

ANTALL IGJEN
6 STK

Pristilbudet

Produksjon av hjemmeside: Gratis (verdi 10.990 kr)
Månedspris: 299 kr / mnd
SSL: 990,- / år

Månedsprisen:
Månedsprisen dekker serverleie, support, oppgraderinger av system (PHP, SQL, WordPress, utvidelser etc) samt at vi er ansvarlige for sikkerheten på nettsiden.

SSL-sertifikat:
SSL (Secure sockets layer) er et sikkerhets-sertifikat som brukes for kryptere forbindelsen mellom hjemmesiden og brukerens nettleser, slik at innsyn fra uvedkommende hindres. Dette gir sidene også bedre rangering hos Google!

Bestill nettside med gratis produksjon

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille nettside til kampanjeprisen! Vi tar kontakt for å diskutere hva slags nettside dere ønsker og hva dere må sende over til oss.

Gratis produksjon av nettside

Hjemmesiden blir utviklet i WordPress som er et brukervennligt system der du enkelt kan administrere nettsiden selv! Det finnes alltid mulighet å videreutvikle nettsiden etterhvert som bedriften eller behovet vokser!

Mer synlig med søkemotoroptimalisering

Når vi søkemotoroptimaliserer din bedrifts hjemmeside arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google, Kvasir og andre søkemotorer. Dette gjør at nettsiden kommer høyere opp i søkemotorene og nettsiden blir synlig med mange flere søkeord, noe som gjør det enklere å finne deres tjenester og deres nettside.