Norsk Design & Webtjenester feirer 10-års jubileum - 2011 – 2021

Dette feirer vi ved å gi 10 000 kr i rabatt på produksjon av nettbutikk til de 30 første som bestiller.

Salget på nett er i kraftig vekst, få butikken din på nett idag.
Du legger inn produktene, vi ordner resten!

Totalt kun 9.990 kr (tidligere 19.990 kr)

ANTALL IGJEN
9 STK

Pristilbudet

Produksjon av hjemmeside: 9.990 kr (verdi 19.990 kr)
Månedspris: 499 kr / mnd

Månedsprisen:
Månedsprisen dekker serverleie, support, oppgraderinger av system (PHP, SQL, WordPress, utvidelser etc) samt at vi er ansvarlige for sikkerheten på nettsiden.

SSL-sertifikat – inkludert:
SSL (Secure sockets layer) er et sikkerhets-sertifikat som brukes for kryptere forbindelsen mellom hjemmesiden og brukerens nettleser, slik at innsyn fra uvedkommende hindres. Dette gir sidene også bedre rangering hos Google!

Nettbutikk tilpasset din bedrift

Vi utformer en grunnstruktur med en design som speiler din bedrifts identitet som blir satt opp på et midlertidig domene. Her legger vi inn noen demoprodukter slik at du kan se hvordan det vil se ut. Deretter snakker vi sammen, går igjennom eventuelle endringer dere ønsker og hva dere mener bør fremheves (dere kjenner jo deres bransje bedre enn hva vi gjør!). Vi gjennomfører endringene og tar en ny prat!

På denne måten jobber vi fra start helt frem til lansering – dette for å få det beste resultatet med oss som utvikler av nettbutikken, men med deres ekspertise innenfor bransjen!

SEO for bedre synlighet

Når vi søkemotoroptimaliserer nettbutikken arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google, Kvasir og andre søkemotorer.

Dette gjør at nettsiden kommer høyere opp i søkemotorene og nettsiden blir synlig med mange flere søkeord som for eksempel produktene dere tilbyr!

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten?

Bestill nettbutikk til kampanjepris

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille nettbutikk til kampanjepris! Vi tar kontakt for å diskutere eventulle ønsker dere har og hva vi trenger tilsendt fra dere!

Hva er inkludert?

Vi legger inn 10 stk produkter inkludert i prisen (pris utover dette – 50 kr pr produkt) og viser deretter hvordan dere selve legger inn nye produkter og administrerer nettbutikken.

Når alt fra produkter til betalingsløsninger og frakt er på plass lanserer vi nettbutikken på riktig domene.

Kort og godt – Dere legger inn produktene, vi ordner resten!