EMF Consult | Norsk Design & Webtjenester
  • Oppgave:Utforming av nettside og nettbutikk

EMF Consult leverer måletjenester og produkter for kartlegging og redusering av elektromagnetisk belastning i hjemmet, på arbeidsplassen, i barnehager og på skoler. Den elektromagnetiske belastningen vurderes i forhold til anerkjente føre var prinsipper og offisielle norske grenseverdier. I tillegg importerer og selger vi instrumenter for måling av elektromagnetiske felt (EMF). Vårt sortiment dekker alt fra enkle instrumenter for hjemmebruk til profesjonelle instrumenter for mer avanserte analyser. Vi tilbyr kurs og opplæring i bruk av instrumentene og bruk av skjermings materiell for å minimalisere eksponeringen av EMF.

Gode måleinstrumenter kombinert med kompetanse innen elektroteknikk gjør at EMF Consult kan tilby en profesjonell måletjeneste gjennom sitt landsdekkende nettverk av måleteknikere.

BESTILL GRATIS UTKAST

Cookies / Informasjonskapsler
For å få dette nettstedet til å fungere optimalt, plasserer vi noen ganger små datafiler, kalt informasjonskapsler, på enheten din. Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker.