Markedsføring - Vi får deg og din bedrift synlig på nett!

Vi får deg og din bedrift synlig!

Det er ingen vits å ha en hjemmeside, nettbutikk eller liknende på nettet uten at noen vet om det! Vi hjelper deg og din bedrift å bli mer synlig slik at potensielle kunder enklere finner deg og dine produkter / tjenester.

Pay-Per-Click

Du betaler kun når noen klikker på din annonse og ikke for visninger

Pay-Per-Click (PPC) er en model som brukes i internetmarkedsføring. Dette går ut på at du kun betaler når noen klikker på din annonse! Dette er en enkel og effektiv måte for å få fler besøkende som faktisk er intressert i det du tilbyr.

De største aktørene hvor du kan annonsere med PPC er Google og Facebook.
Vi hjelper din bedrift å sette opp annonser, følger opp resultatet og tilpasser dette for å få en kontinuerlig økning.

Facebook Ads

Sosiale medier er en perfekt arena for annonsering, også for de med begrensede ressurser. Det er målrettet, kostnadseffektivt og kjapt. Du ser raskt konsekvensen av endringer som foretas i de ulike annonsene og kan umiddelbart tilpasse deg for å treffe ønsket målgruppe.

Google AdWords

De fleste firmaer og merkevarer kan dra nytte av en AdWords-kampanje. AdWords er en stor del av våre kunders digitale markedføring og driver verdifull trafikk til deres hjemmesider hver dag. Med høy eksponering av ditt firmanavn når du en bredere kundegruppe enn med andre annonser på nett.

Epostmarkedsføring

Nå ut til mange personer til lave kostnader

Markedsføring på e-post gir gevinst på investeringen. Du kan oppnå gode resultater til lave kostnader og begrenset innsats i tid og energi. Vi tilbyr epostmarkedsføring til norske bedrifter.

BESTILL GRATIS UTKAST

Cookies / Informasjonskapsler
For å få dette nettstedet til å fungere optimalt, plasserer vi noen ganger små datafiler, kalt informasjonskapsler, på enheten din.
Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker.