Logo & Grafisk Profil | Norsk Design & Webtjenester

Vi utformer din nye grafiske profil!

Din logo er noe av det første dine kunder ser! Derfor bør det legges mye arbeid i å utforme en logo som representerer bedriften og dine produkter på en best mulig måte.

For å få best mulig effekt av din markedsføring, er det viktig å ha en rød tråd gjennom alt som produseres. Dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper til med å bygge en sterkere merkevare.

logoer

Hvorfor en god logo er viktig:

Skaper et flott førsteinntrykk
Det er grunnlaget for din bedrifts identitet
 Hjelper dere å skille dere ut fra konkurrenter

Hva er en grafisk profil?

Du vet hvem du er, men gjør dine kunder det? En grafisk profil beskriver din bedrift med farger, fonter og en logotyp. Det er viktig at bedriften bruker disse på riktig måte for å kunne skape en gjenkjennelse for dine kunder men også for å kunne bygge et “brand” for din bedrift.

En grafisk profil skal selvfølgelig være smart og stilig, men også gjennomtenkt!

Kontakt oss for mer informasjon

Logo - Din bedrifts identitet

En god og gjennomtenkt grafisk profil forsterker din bedrifts varemerke, og er et viktig verktøy å bruke i markedsføringen. Den grafiske profilen sikrer en visuell sammenheng mellom all kommunikasjon fra bedriften, så som annonser, nettside, sosiale medier eller i trykk.

Med en god grafisk profil, vil din bedrift fremstå som profesjonell og er viktig del av din bedrifts identitet , og samtidig bidra til at dere skiller dere ut fra konkurrenter.

BESTILL GRATIS UTKAST

Cookies / Informasjonskapsler
For å få dette nettstedet til å fungere optimalt, plasserer vi noen ganger små datafiler, kalt informasjonskapsler, på enheten din. Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker.