Vis en mer personlig side av din bedrift med Facebook

Over 3,4 millioner nordmenn har en Facebookprofil!

Ønsker du å snakke direkte med dine kunder, samarbeidspartnere og vise frem en mer personlig side av bedriften? Da er en Facebook bedriftsside noe for din bedrift!

Facebook er, i vår mening, den beste kanalen for å kunne kommunisere med dine kunder. Det er samtidig utrolig stor markedsplass for å kunne vise frem dine produkter og tjenester! Uansett hva slags bransje og hvor stor bedriften er bør dere ha en Facebook-side. 

Facebook bedriftsside

Ønsker du å komme igang med Facebook?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende prat!

Kontaktsiden

Hvorfor din bedrift bør være på Facebook

De aller fleste er på Facebook i dag. Dette gjør at du på en enkel måte kan spre nyheter, tilbud, kampanjer og informasjon om hva som skjer i bedriften – uten å betale noe som helst i annonsekostnader. 

Med en Facebook bedriftsside kan du enkelt publisere og dele relevant informasjon til dine følgere men du kan også bruke Facebook for kundeservice ved å tilby direktekommunkasjon via chatfunksjonen (Messenger). Denne kan også integreres direkte på din nettside.

Ønsker du hjelp med å komme igang?

Vi hjelper deg å din bedrift med å opprette en side på Facebook slik at du enkelt kan begynne å kommunisere med dine nåværende og potensielle kunder. Det vi gjør for deg er bland annet: