Google Min Bedrift - Bedriftsinfo i Google søk og Google Maps

Blir mer synlig i Google med en bedriftsoppføring med nytting informasjon!

Med en vel utformet oppføring i Google Min Bedrift, med bilder, flere anmeldelser og riktig kategorisering vil din bedrift komme høyere opp i Google-søk. Dere vil bli mer synlige i lokale søk for kunder som søker etter nettopp deres tjenester når han eller hun trenger de!
Google min bedrift

Vi hjelper deg igang med Google Min Bedrift

Vi lager enkle men selgende videoer tilpasset din bransje og behov. Vi har tilgang til et stort bibliotek med profesjonelle bakgrunnsvideoer for å gi det beste resulatet!

Fordeler med Google Min Bedrift

Google Min Bedrift på mobil

Med en oppføring i Google Min Bedrift vil du få en profesjonell profil i søkeresultatene også på mobil. Din profil vil ha 3 st klikkbare knapper for kundene,

Ønsker du å vite mer ?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg for å diskutere hva vi kan gjøre for deg og din bedrift! 

Google My Business

Noe av det vi gjør for din bedrift

Hold informasjonen oppdatert

Riktig informasjon til rett tid er viktig for at din bedrift skal oppleves som seriøs og profesjonell. Viser din bedrift feil adresse, kan det i verste fall føre til at kundene ikke finner din bedrift og derfor ikke anser den som like troverdig lenger.