Bedriftsinfo i Google søk og Google Maps

Med en vel utformet oppføring i Google Min Bedrift, med bilder, flere anmeldelser og riktig kategorisering vil din bedrift komme høyere opp i Google-søk. Dere vil bli mer synlige i lokale søk for kunder som søker etter nettopp deres tjenester når han eller hun trenger de!

Kom igang med Google Min Bedrift

Vi hjelper dere å komme i gang med å opprette en profil i Google slik at dere får en profesjonell presentasjon i Googles søkemotor og kart. Det er helt kostnadsfritt å ha profilen!

Vi hjelper dere med verifisering av bedriften, legger inn logo, bilder og fyller inn kontaktinformasjon, lenke til nettside, annen informasjon om tjenester og åpningstider. Dette er det mest grunnleggende som bør være på plass!

Pris: 1490,- 

Ønsker dere hjelp å komme igang med Google Min Bedrift?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt!

  • Hvor fant du oss?

  Hvorfor Google Min Bedrift?

  Du blir mer synlig i Google
  Enklere å finne deres kontaktopplysninger
  Bli synlig i Google Maps
  Fremheve produkter og tjenester med bilder
  Få flere kunder gjennom lokale søk
  Styrke merkevaren din gjennom anmeldelser

  Google Min Bedrift

  Ikke alle har tid å gå på deres nettside

  I dag skal ting skje så fort som mulig og informasjonen vi leter etter skal være enklest mulig å finne. Derfor er det ikke alltid at vi har tid til å gå inn på forskjellige nettsider og lese oss frem for å finne åpningstider, kontaktinformasjon og lignende. Dette gjelder spesielt bransjer som restaurant, kafé og uteliv, hotell, butikker og håndverkere.