Kom igang med salg på nettet i dag!

Vi setter opp din nettbutikk i WordPress som i dag er et av verdens mest brukte system for hjemmesider, blogger og nettbutikker. Vi integrerer butikksmodulen WooCommerce som gjør det mulig for deg å selge produkter direkte på nettsiden. Vi setter opp layout, struktur og legger inn inntil 10 produkter inkludert i prisen. Du velger selv hvilken betalingsløsning dere ønsker. Nedenfor finner du en liste over de mest populære løsningene.

WordPress og Woocommerce

WooCommerce er en brukervennlig nettbutikksløsning for både deg som driver butikken og besøkende. WooCommerce er en nettbutikkplugin som integreres med WordPress, og er i dag den mest populære og brukervennlige nettbutikkløsningen på markedet.

Hvorfor bruke WooCommerce som løsning til min nettbutikk?

Brukervennlig for deg som kunde
God integrasjon mot søkemotorene
Stort utvalg av funksjonalitet
Bygget på åpen kildekode: ingen dyre lisenser!

WooCommerce er enkel å bruke, samtidig som den gir deg mulighet til å videreutvikle din nettbutikk med nye løsninger og funksjoner dersom behovene endrer seg. Din nettbutikk vil selvfølgelig bli tilpasset mobil og nettbrett!

Hva er inkludert i prisen?

Vi hjelper deg med å sette opp en komplett løsning slik at du er klar til å selge dine produkter på nett når vi er klare. Vi presenterer et forslag på layout og struktur som vi mener passer deg og din bedrift best. Deretter snakker vi sammen og gjør eventuelle endringer dere ønsker. På denne måten jobber vi frem til dere er fornøyde!

Når layout og struktur er på plass ordner vi det administrative i nettbutikken – som f.eks  fraktoppsett, betalingsløsning, produktkategorier og lignende.

Vi legger inn 10 stk produkter inkludert i prisen (pris pr. produkt utover: 50,-) og viser deretter hvordan dere selv enkelt kan legge til nye produkter, skape tilbudsprodukter, skape nye kategorier og mye mer.

Når samtlige produkter er lagt inn lanserer vi nettbutikken på riktig domene!

Kort og godt – Dere legger inn produktene vi ordner resten!

Pris pr. produkt utover 10 stk: 50,-

Betalingsløsninger til min nettbutikk

Du velger selv hvilken betalingsløsning du ønsker integrert. Her velger du enkelt fra dem største aktørene som PayPal, Klarna, DiBS, Stripe, faktura og mange fler. Vi hjelper deg selvfølgelig med dette valget for å finne løsningen som passer deg og din bedrift best.

betalingsløsninger til din nettbutikk

Nettbutikk for bedrift