Skreddersydd nettbutikk i WooCommerce for vellykket netthandel

Kom igang med salg på nettet i dag!

Vi tror ikke at «en størrelse passer alle». Du har en spesifikk målgruppe, og dine muligheter og utfordringer er ulik noen annen. Derfor bør også nettbutikken tilpasses din bedrift og målgruppe!

Hos oss får du en skreddersydd nettbutikk bygget i en av verdens største plattformer for e-handel, WooCommerce. Vi ordner med alt fra oppsett og frakt til betalingsløsning. Dere legger inn produktene vi ordner resten!

Skreddersydd nettbutikk i WooCommerce

Skreddersydd nettbutikk i WooCommerce for vellykket netthandel

Kom igang med salg på nettet i dag!

Vi tror ikke at «en størrelse passer alle». Du har en spesifik målgruppe, og dine muligheter og utfordringer er ulik noen annen. Derfor bør også nettbutikken tilpasses din bedrift og målgruppe!

Hos oss får du en skreddersydd nettbutikk bygget i en av verdens største plattformer for e-handel, WooCommerce. Vi ordner med alt fra oppsett og frakt til betalingsløsning. Dere legger inn produktene vi ordner resten!

Skreddersydd nettbutikk i WooCommerce

En nettbutikk fra oss inneholder de viktigste tingene for å komme igang

Vi setter opp layout, struktur og legger inn inntil 10 produkter inkludert i prisen.
Du velger selv hvilken betalingsløsning dere ønsker. Nedenfor finner du en liste over de mest populære løsningene.

Komplett nettbutikk ut av boksen

Med WooCommerce kan du kjapt skape nye produktkategorier, legge til nye produkter, varianter, lagerhåndtering, tilpasse frakt etter dine ønsker, skape rabattkoder og all annen funksjonalitet du trenger for en nettbutikk.

Skreddersydd nettbutikk

En nettbutikk skal tilpasses din målegruppe for å gi best mulig resultat og konverteringer. Vi tilpasser din nye nettbutikk for å sikre at den er nøyaktig slik du hadde tenkt og oppfyller de kravene du har.

Administrer produkter og bestillinger

Med WooCommerce kan du enkelt administrere produktene og ordrene dine selv. Legg til produkter, endre priser, last opp bilder, se bestillinger, skape tilbudsprodukter og mye mer via et enkelt grensesnitt direkte på nettstedet.

Tydlige rapporter

WooCommerce tilbyr en rekke rapporter som hjelper deg med å holde oversikt over salget. For eksempel, finn ut hvilke produkter som selger best og utsett dem bedre, eller bli varslet om lagerbalanser slik at du alltid er et skritt foran.

Tilpasset alle enheter - mobil og nettbrett

Mobil e-handel har tidligere handlet om å handle via datamaskinen. I dag forventer kunden at det er raskt og enkelt å bestille, og du gjør det gjerne med enheten du har med deg overalt - mobilen!

Brukervennlig for deg og dine kunder

WooCommerce er enkel å bruke, samtidig som den gir deg mulighet til å videreutvikle din nettbutikk med nye løsninger og funksjoner dersom behovene endrer seg. Med WooCommerce kan vi enkelt videreutvikle nettbutikken!

Din nettbutikk inneholder dessuten alt dette:

Nettbutikk

Kom igang med salg på nett idag!

19 990 kr
  • Antall sider: Ubegrenset
  • Bistand med innhold: 5 sider
  • Bistand med produkter: 10 stk
  • Webhotell
  • Vi ansvarer for sikkerheten
  • Fri Support
  • Unik design
  • Funksjon for blogg / Nyheter
  • SSL-sertifikat
499,- / mnd

Nettbutikk klar for lansering

Vi utformer en grunnstruktur med en design som speiler din bedrifts identitet som blir satt opp på et midlertidig domene. Her legger vi inn noen demoprodukter slik at du kan se hvordan det vil se ut. Deretter snakker vi sammen, går igjennom eventuelle endringer dere ønsker og hva dere mener bør fremheves (dere kjenner jo deres bransje bedre enn hva vi gjør!). Vi gjennomfører endringene og tar en ny prat!

På denne måten jobber vi fra start helt frem til lansering – dette for å få det beste resultatet med oss som utvikler av nettbutikken, men med deres ekspertise innenfor bransjen!

Vi legger inn 10 stk produkter inkludert i prisen (pris utover dette – 50 kr pr produkt) og viser deretter hvordan dere selve legger inn nye produkter og administrerer nettbutikken.

Når alt fra produkter til betalingsløsninger er på plass lanserer vi nettbutikken på riktig domene.

Kort og godt – Dere legger inn produktene, vi ordner resten!

Pris pr. produkt utover 10 stk: 50,-

Fokus på design og konvertering

UX (user experience), altså selve designen og strukturen på nettbutikken kan være en avgjørende faktor om besøkende gjennomfører et kjøp eller ikke. Designen på nettbutikken må være moderne, oversiktlig, brukervennlig men også tilpasset målgruppen.

Vi har over 10 års erfaring av utviklig av nettbutikker og er opptatt av våre nettbutikker skal være tilpasset din bedrift og målgruppe. Samtidig enkel for deg å administrere!

Betalingsløsninger til min nettbutikk

Du velger selv hvilken betalingsløsning du ønsker integrert. Her velger du enkelt fra dem største aktørene som PayPal, Stripe, Klarna, DiBS, faktura og mange fler. Vi hjelper deg selvfølgelig med dette valget for å finne løsningen som passer deg og din bedrift best.

betalingsløsninger til woocommerce
Betalingsløsninger til nettbutikk

Tilpass din nettbutikk med flere funksjoner

Nedenfor finner du et utvalg av tilleggsfunksjoner vi tilbyr.
Har du noen spesifike ønsker eller funksjoner du ønsker på din nye nettbutikk setter vi opp en fast pris på dette!

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten?

Når vi søkemotoroptimaliserer din bedrifts hjemmeside arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google og andre søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering (SEO), er ikke en engangsjobb, men krever kontinuerlig oppfølging.

Pris pr år: 2990,-

Google har inført at dem «belønner» nettsider som laster raskere. Det vil si at sidene som laster inn raskt blir plassert høyere opp i Google. Ifølge statistikk så stenger 53% av besøkende via mobil ned nettsiden hvis den ikke laster under 3 sekunder.

Ved å velge hastighetsoptimering garanterer vi at nettsiden laster på under 3 sekunder (der vi bruker GTMetrix) for måling).

Engangskostnad: 2990,-

For deg som ønsker bistand med å legge inn innhold på flere undersider enn hva pakken innholder.

Pris pr. ekstra underside: 249,-

Ønsker du at dine besøkende skal kunne velge mellom flere språk på din hjemmeside? Det settes opp en funksjon hvor besøkende klikker på et flag-ikon for å bytte mellom språkene.

Engangskostnad: 4990,- pr ekstra språk

Chat gir fornøyde kunder og økt salg. Det er den foretrukne formen for kundeservice blant norske kunder og fordelene er mange.

Kundene får svar med en gang, man kan enkelt multitaske ved siden av. Dessuten senkes terskelen for å stille spørsmål betraktelig.

Chat gjør det rett og slett enkelt for kunden og enkelt for deg!

Engangskostnad: 1990,-

Er du klar for å komme igang?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg for å diskutere hva vi kan gjøre for deg og din bedrift! 

Nettbutikk