Lanseringsklare, unike nettsider til salgs*

Hjemmesiden eller nettbutikken vil selvfølgelig kun bli solgt til 1 kunde, så du vil få en egen, unik nettside tilpasset din bedrift og bransje! Når du kjøper en av hjemmesidene listet nedenfor fjerner vi denne fra denne siden.

Nedenfor finner du lanseringsklare*, unike nettsider til salgs!
Selvfølgelig hjelper vi til med å bytte farger, legge inn deres logo og gjør småendringer dersom dere ønsker dette!

Hjemmeside

Vi legger inn tekst og bilder på forsiden, kontakt-siden og en valgfri underside inkludert i prisen! Vi hjelper dere også med å sette opp strukturen for samtlige undersider og legger inn disse i menyen slik at det eneste du trenger å gjøre er å legge inn tekst og bilder.

Nettbutikk

Hvis du bestiller en av våre nettbutikker setter vi opp strukturen for alle produktkategorier og legger inn 3 stk produkter. Vi setter også opp grunnstrukturen for alle undersider slik at du kan legge inn tekster og bilder på disse (“Om oss”, “Betingelser” og lignende). Vi integrerer PayPal / Stripe / Vipps kostnadsfritt i nettbutikken.

Pris Hjemmeside

Totalpris hjemmeside: 5990,-
Pris fra år 2: 299,- / mnd

Pris Nettbutikk

Totalpris nettbutikk: 9990,-
Pris fra år 2: 299,- / mnd

Engangsbeløpet dekker produksjon av nettsiden og hele første årets omkostninger (webhotell, support og oppgraderinger av system). I tillegg er vi ansvarlige for sikkerheten!

Samtlige priser er eks. mva.

Så enkelt er det for deg som kunde

* Det eneste dere trenger å gjøre er å sende over en liste med de undersider dere ønsker så legger vi inn disse i hovedmenyen. Deretter vil dere få tilgang til administrasjonspanelet slik at dere kan legge inn tekst og bilder på disse.

Så enkelt legger du inn informasjon på en underside

Så skaper du et produkt i nettbutikken

Hjemmesider til salgs

Klikk på bildene for å se hjemmesidene live

Nettbutikker til salgs

Klikk på bildene for å se nettbutikkene live