Vi hjelper deg å skape en lett gjenkjennelig grafisk profil!

En logo er ofte det aller første kunden møter! Og vi vet jo hvor viktig førsteintrykket kan være!

Din logo er noe av det første dine kunder ser! Derfor bør det legges mye arbeid i å utforme en logo som representerer bedriften og dine produkter på en best mulig måte.

For å få best mulig effekt av din markedsføring, er det viktig å ha en rød tråd gjennom alt som produseres. Dette øker gjenkjennelseseffekten og hjelper til med å bygge en sterkere merkevare.

Logo og grafisk profil

Hvorfor er en visuell identitet viktig for bedrifter?

Du vet hvem du er, men gjør dine kunder det? En grafisk profil beskriver din bedrift med farger, fonter og en logotyp.
Det er viktig at bedriften bruker disse på riktig måte for å kunne skape en gjenkjennelse for dine kunder men også for å kunne bygge et “brand” for din bedrift.

Trenger du hjelp med din identitet?

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg for å diskutere hva vi kan gjøre for deg og din bedrift! 

Mediebyråavtale

Hva er en visuell identitet?

For å kunne selge dine produkter og tjenester er det viktig at din bedrift når frem til din målgruppe. Dette i konkurranse med mange konkurrenter! Har dine potensielle kunder mange å velge på, blir de som ikke fremstår som profesjonelle valgt bort. Det er dette en god logo og visuell identitet skal hjelpe til med – å sørge for at din bedrift ikke skal bli valgt bort!

Selvsagt er det selve produktet eller tjenesten som er det viktige, men blir du valgt bort hjelper det ikke om produktene er bedre enn dine konkurrenters produkter.

Logo - det viktigste elementet i profilen

Det absolutt viktigste elementet i din visuelle identitet er logoen. Dette er ofte det første dine potensielle kunder møter, og det er viktig at han eller hun får et profesjonellt førsteintrykk av bedriften. 

En profesjonell logo signaliserer troverdighet og at du er å stole på. En god logo skal også være fleksibel og skal fungere på alle og flater som brevpapir, visittkort, reklameartikler, på nettsiden og lignende. Logoen skal være unik og gjennkjennelig for din virksomhet!