Vi får deg og din bedrift synlig!

Det er ingen vits å ha en hjemmeside, nettbutikk eller liknende på nettet uten at noen vet om det! Vi hjelper deg og din bedrift å bli mer synlig slik at potensielle kunder enklere finner deg og dine produkter / tjenester.

Med en mediebyråavtale hos oss får du hjelp med alt innen markedsføring på nett for å oppnå dine mål. Vi skreddersyr en plan tilpasset din bedrift og tjenestene bedriften tilbyr.

Dette gjør vi for deg

  • En skreddersydd plan utformet av oss for å få best resultat ut fra ditt budsjett.
  • Vi tar oss av all kommunikasjon og forhandlinger med eksterne aktører ihht markedsføring og synlighet. Dere vil da spare både tid og penger og kan fokusere på jobben!

Mediebyråavtale

Bli mer synlig på nett

Sånn går det til

  • Vi tar en prat om deres tjenester, hva dere har for forventninger på oss som mediebyrå og hva slags budsjett dere har.
  • Vi presenterer et forslag fordelt på de ulike plattformene vi mener passer din bedrift best (som f.eks Google AdWords, Facebook Ads etc).
  • Når markedsføringsplanen er på plass setter vi igang med det faktiske arbeidet med å få din bedrift mer synlig!

Facebook Ads

Sosiale medier er en perfekt arena for annonsering, også for de med begrensede ressurser. Det er målrettet, kostnadseffektivt og kjapt. Du ser raskt konsekvensen av endringer som foretas i de ulike annonsene og kan umiddelbart tilpasse deg for å treffe ønsket målgruppe.

Google Ads

De fleste firmaer og merkevarer kan dra nytte av en Ads-kampanje. Google Ads er en stor del av våre kunders digitale markedføring og driver verdifull trafikk til deres hjemmesider hver dag. Med høy eksponering av ditt firmanavn når du en bredere kundegruppe enn med andre annonser på nett.