Skreddersydd hjemmeside tilpasset din bedrift

En hjemmeside er din bedrifts digitale ansikt utad!

Norsk Design & Webtjenester er et webbyrå med over 10 års erfaring av produksjon av nettsider i WordPress og kan skape en hjemmeside eller nettbutikk til din bedrift helt etter dine ønsker.

Vi produserer skreddersydde nettsider for bedrifter i hele Norge! Vi tar oss av alt fra research, for å finne ut hvordan dine konkurrenters nettsider er utformet, til testing og lansering!

1. RESEARCH

Vi gjør research for å finne ut hva vi kan gjøre for at din hjemmeside skal bli bedre enn dine konkurrenters. Vi ser også over hva slags kundegruppe dere har og hvordan vi skal utforme hjemmesiden for ut ifra dette.

2. GRAFISK PROFIL

Vi utformer en plan for hvordan din bedrifts grafiske profil skal presenteres på nettsiden. Vi går igjennom alt fra farger, skrifttyper og det visuelle uttrykket som nettsiden skal ha. Minimalistisk, klare farger, tradisjonell, mer moderne?

3. UTVIKLING

Nå er vi igang med utviklingen av selve hjemmesiden! Hjemmesiden blir satt opp på et preliminært domene slik at dere kan følge prosessen. Under denne fasen jobber vi tett sammen med deg der du kan komme med innspill og eventuelle ønsker!

4. TESTING & LANSERING

Før hjemmesiden lanseres på riktig domene går vi igjennom hele siden for å se sånn at alt ser riktig ut og at alle funksjoner virker. Vi ser over alt fra linker, størrelser på bilder, kontaktskjemaer, mobiltilpassing og mye mer.

Vi lager en hjemmeside tilpasset dine ønsker

Før vi setter igang tar vi en prat om hva slags hjemmeside dere ønsker. Vi går da igjennom farge, layout, struktur og lignende. Når vi utformer nye nettsider til din bedrift vil du som kunde få mulighet å komme med innspill under prosessen og eventuelle ønsker som vi sammen diskuterer for å få det beste resultatet.

Hvorfor velge WordPress?

Brukervennlig for deg som kunde
God integrasjon mot søkemotorene
Gode muligheter til videre utvikling

WordPress har idag over 100 millioner nettsider verden over og er i dag det desidert mest brukte publiseringsverktøyet. WordPress er basert på åpen kildekode, dette betyr at det er mange hundre mennesker som aktivt jobber med å utvikle systemet og utvidelser.

Hjemmeside tilpasset dine ønsker

Våre pakker og priser

Alle nettsider vi leverer er tilpasset mobil og nettbrett

Tilleggstjenester

Sikkerhet, synlighet, språk, chat

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten?

Når vi søkemotoroptimaliserer din bedrifts hjemmeside arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google og andre søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering (SEO), er ikke en engangsjobb, men krever kontinuerlig oppfølging.

Du kan lese mer om søkemotoroptimalisering her.

Pris pr år: 2990,-

søkemotoroptimalisering hjemmeside

For deg som ønsker flere undersider på hjemmeside satt opp av oss enn hva pakkene inneholder.

Pris pr. ekstra underside 249,-

flere undersider til min hjemmeside

Ønsker du at dine besøkende skal kunne velge mellom flere språk på din hjemmeside? Det settes opp en funksjon hvor besøkende klikker på et flag-ikon for å bytte mellom språkene.

Engangskostnad: 4990,- pr ekstra språk

Flere språk på min hjemmeside

Chat gir fornøyde kunder og økt salg. Det er den foretrukne formen for kundeservice blant norske kunder og fordelene er mange.

Kundene får svar med en gang, man kan enkelt multitaske ved siden av. Dessuten senkes terskelen for å stille spørsmål betraktelig.

Chat gjør det rett og slett enkelt for kunden og enkelt for deg!

Vi integrerer en chatfunksjon direkte mot deres Facebook-side slik at besøkende enkelt kan starte en chat med dere via hjemmesiden.

Engangskostnad: 2990,-

facebook chat på hjemmesiden

SSL (Secure sockets layer) er et sikkerhets-sertifikat som brukes for kryptere forbindelsen mellom hjemmesiden og brukerens nettleser, slik at innsyn fra uvedkommende hindres. Dette gir sidene også bedre rangering hos Google!

Engangskostnad: 1490,-
Lisenskostnad fra år to: 990,- / år

ssl-sertifikat til min hjemmeside