Gratis utkast på ny hjemmeside

En hjemmeside er din bedrifts digitale ansikt utad!

Norsk Design & Webtjenester er et webbyrå med mange års erfaring av produksjon av hjemmesider i WordPress og kan skape en hjemmeside eller nettbutikk til din bedrift helt etter dine ønsker.

Vi setter opp et kostnadsfritt, uforpliktende forslag på nye, mobiltilpassede nettsider til deg og din bedrift. Dere vil da få et innblikk i hvordan deres nye hjemmeside kan se ut – helt uten kostnad!

1. SAMTALE

Vi tar en prat om hva dere ønsker; farge, layout, struktur og lignende.

2. FORSLAG

Vi setter opp et kostnadsfritt designforslag på nettside til din bedrift.

3. VURDERING

Dere vurderer og velger om dere ønsker å gå for løsningen eller takke nei.

Hvis dere takker ja

Hvis dere velger å gå for utkastet tar vi prat på nytt og går igjennom hvis dere har noen eventuelle endringer dere ønsker utført.

Når struktur og layout er på plass legger vi inn innholdet på undersidene og setter opp eventuelle ekstra funksjoner dere ønsker. Etter at innholdet er lagt inn og godkjent fra dere lanserer vi nettsiden på riktig domene!

Vi lager en hjemmeside tilpasset dine ønsker

Før vi setter igang tar vi en prat om hva slags hjemmeside dere ønsker. Vi går da igjennom farge, layout, struktur og lignende. Når vi utformer nye nettsider til din bedrift vil du som kunde få mulighet å komme med innspill under prosessen og eventuelle ønsker som vi sammen diskuterer for å få det beste resultatet.

Hvorfor velge WordPress?

Brukervennlig for deg som kunde
God integrasjon mot søkemotorene
Gode muligheter til videre utvikling

WordPress har idag over 100 millioner nettsider verden over og er i dag det desidert mest brukte publiseringsverktøyet. WordPress er basert på åpen kildekode, dette betyr at det er mange hundre mennesker som aktivt jobber med å utvikle systemet og utvidelser.

Hjemmeside tilpasset dine ønsker

Våre pakker og priser

Alle nettsider vi leverer er tilpasset mobil og nettbrett

Tilleggstjenester

Sikkerhet, synlighet, språk, chat

Vi vet at kundene dine søker, og at det i 90% av tilfellene er Google som brukes som søkemotor. Spørsmålet vi stiller oss er hva kundene dine finner når de søker – deg eller konkurrenten?

Når vi søkemotoroptimaliserer din bedrifts hjemmeside arbeider vi med innholdet slik at nettsiden blir mest mulig søkbar i Google og andre søkemotorer.

Søkemotoroptimalisering (SEO), er ikke en engangsjobb, men krever kontinuerlig oppfølging.

Du kan lese mer om søkemotoroptimalisering her.

Pris pr år: 2990,-

søkemotoroptimalisering hjemmeside

For deg som ønsker flere undersider på hjemmeside satt opp av oss enn hva pakkene inneholder.

Pris pr. ekstra underside 150,-

flere undersider til min hjemmeside

Ønsker du at dine besøkende skal kunne velge mellom flere språk på din hjemmeside? Det settes opp en funksjon hvor besøkende klikker på et flag-ikon for å bytte mellom språkene.

Engangskostnad: 4990,- pr ekstra språk

Flere språk på min hjemmeside

Chat gir fornøyde kunder og økt salg. Det er den foretrukne formen for kundeservice blant norske kunder og fordelene er mange.

Kundene får svar med en gang, man kan enkelt multitaske ved siden av. Dessuten senkes terskelen for å stille spørsmål betraktelig.

Chat gjør det rett og slett enkelt for kunden og enkelt for deg!

Vi integrerer en chatfunksjon direkte mot deres Facebook-side slik at besøkende enkelt kan starte en chat med dere via hjemmesiden.

Engangskostnad: 2990,-

facebook chat på hjemmesiden

SSL (Secure sockets layer) er et sikkerhets-sertifikat som brukes for kryptere forbindelsen mellom hjemmesiden og brukerens nettleser, slik at innsyn fra uvedkommende hindres. Dette gir sidene også bedre rangering hos Google!

Engangskostnad: 1490,-
Lisenskostnad fra år to: 990,- / år

ssl-sertifikat til min hjemmeside