Hva er Google Min Bedrift?

Skrevet
Facebook
Twitter
LinkedIn
Epost

Google Min Bedrift, også kjent som GMB eller Google My Business, er et verktøy som er enkelt å administrere og gratis for bedrifter å bruke. Med en vel utformet oppføring i Google Min Bedrift vil din bedrift bli mer synlig i Google.

Med Google Min Bedrift vil du, bland annet, gi dine kunder mulighet å skape anmeldelser, se åpningstider og finne din kontaktinformasjon rett i søkresultatene i Google. Det er mange gode grunner til at du bør bruke Google Min bedrift. Nedenfor har vi listet opp noen av dem:

Enkel måte å bygge relasjoner til kundene

Med Google Min Bedrift gjør du det mulig for kunder (og alle andre) å nå deg på flere måter. Du kan enkelt sette opp mulighet for å kunne ringe deg, sende meldinger eller skrive anmeldelser – rett via Google!

Du vil også få mulighet å oppdatere med bilder som viser hva bedriften tilbyr. Det finnes statistikk som viser at selskaper som legger ut bilder for flere visninger på sine nettsider og andre plattformer.

Oppdater din informasjon

Sannsynligheten for at en bruker av GMB blir sett på som mer pålitelig er større enn en bedrift som ikke har en oppføring i Google Min Bedrift. Var nøye med å holde informasjonen om din bedrift oppdatert slik at kundene dine møter riktig og oppdatert informasjon.

Sørg for at kundene har tilgang til lokasjon (dersom du ikke er en online-basert virksomhet), åpningstider, kontaktinformasjon og link til deres nettside. Bedrifter med oppdatert informasjon blir prioritert i søkeresultatene. Dette vil også bidra til enda større sannsynlighet for at det er nettopp din bedrift som blir kontaktet for et oppdrag.

Overvåk tilstedeværelse

Med Google Min Bedrift kan du følge med på hvor mange som besøker nettstedet ditt og søker etter bedriften din. Du kan også hvor de kommer fram, hvor mange som ringt selskapet rett via Google. Hvis du ønsker en mer avansert oppføring kan du opprette forskjellige kampanjer som hjelper til med å spre virksomheten og deretter spore resultatene.

Ved å opprette en oppføring i GMB gjør du din virksomhet en stor tjeneste! Med informasjonen kundene dine kan finne gjennom Google søkresultater alene, gir du en ekstra service og gjør det enklere for kunden å ta kontakt med deg. Det skaper også troverdighet da du enkelt kan kommentere anmeldelser som dine kunde skrevet.

Opprett en Google Min Bedrift-konto.

Ta hjelp av NDW

Vi håper du fått en bedre forståelse av hva Google Min Bedrift er for noe, samt hvordan det kan hjelpe deg å forbedre din bedrifts digitale tilstedeværelse.

Hvis du ønsker hjelp til å sette opp en konto i GMB og forbedre din tilstedeværelse i Google, kan du se våre priser og lese mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift her.